«نظریه‏‌های اجتماعی متفکران مسلمان»، یک مجله علمی با دسترسی باز (Open Access Journal) است که به انعکاس یافته ‏های مطالعات صاحب‏نظران در حیطة اندیشه‏ های اجتماعی متفکران مسلمان اختصاص دارد. بر این اساس، صاحب­نظران حوزه های مختلف علوم انسانی، اعم از جامعه ­شناسی، سیاست، تاریخ، اقتصاد و نظایر آن می توانند مقالاتی که دست ­کم در ارتباط با حوزه­ های ذیل هستند را به دفتر مجله ارسال کنند:

- معرفی و بازتفسیر ایده­ ها و نظریه­ های اجتماعی متفکران مسلمان، اعم از «بزرگان اندیشه» در تمدن اسلامی و نیز صاحب­نظران و متفکران دورة معاصرِ جهان اسلام و ایران

- پژوهش در مورد سنت­ های فکری و زمینه­ های تاریخی-تمدنی تفکر اجتماعی مسلمانان

- ارائة بحث انتقادی پیرامون ماهیت «علوم انسانی» جدید و تعیین نسبت آن با دین

نام مجله نظریه‌های اجتماعی متفکران مسلمان
رتبه علمی (علمی-پژوهشی سابق از اولین شماره)
مقالات قابل قبول پژوهشی، مروری، نقد کتاب
کشور محل چاپ ایران
ناشر دانشگاه تهران با همکاری انجمن علمی انقلاب اسلامی
شاپا چاپی
شاپا آنلاین
دسترسی به مقالات دسترسی باز
وضعیت چاپ آنلاین (چاپی تا سال ۱۳۹۸)
آغاز انتشار پاییز و زمستان ۱۳۹۰
دوره انتشار فصلنامه
نوع داوری دوسوکور
زمان داوری ۴ هفته
پایگاه‌های استنادی ISC, SID, Noormags, Google Scholars, Magiran

فصلنامه علمی نظریه‌های اجتماعی متفکران مسلمان اخلاق علمی و نشر را تحت قوانین بین‌المللی کپی‌رایت و کمیته بین‌المللی اخلاق در انتشارات (COPE) پاسداری می‌کند. برای آگاهی از شرایط اخلاقی مجله صفحه اصول اخلاقی مجله را ببینید.

فصلنامه علمی نظریه‌های اجتماعی متفکران مسلمان مبتنی بر اجازه‌نامه‌ی ارجاع ۴.۰ بین‌الملل (CC By 4.0) منتشر می‌شود و به خوانندگان اجازه خواندن، دانلود، کپی، توزیع، چاپ، جستجو و پیوند متن کامل مقالات را داده و خوانندگان برای استفاده از آن‌ها برای هر مقصود قانونی دیگر مجاز می‌باشند.

Creative Commons License

همچنین دسترسی به مقالات فصلنامه علمی نظریه های اجتماعی متفکران مسلمان به‌صورت «باز» است و این مجله اصطلاحا یک مجله Open Access است.

این مجله با همکاری انجمن علمی انقلاب اسلامی ایران منتشر می‌شود.